POLITICA DE RETUR

Returul produselor este valabil 14 zile calendaristice de la achizitia lor conform termenilor politicii de retur.

Produsele care nu corespund cerintelor dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma NIKTRADE, str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr. 76, Craiova, judetul Dolj, cod postal 200059.

Va rugam sa probati incaltamintea pe o suprafata moale pentru a evita aparitia urmelor de purtare in cazul unui potential retur.

Va rugam sa returnati produsele fara ca acestea sa fie purtate sau deteriorate, ambalate in cutia/punga originala si impreuna cu toate etichetele originale. Cutia/punga originala a produsului trebuie ambalata intr-o punga/folie de protectie sau asezata intr-o cutie protectoare. Va rugam sa nu utilizati banda adeziva direct pe cutia/punga originala.

SERVICIUL DE RETUR se asigura in conditiile in care produsele se returneaza in maximum 15 de zile calendaristice de la achizitie si indeplinesc urmatoarele conditii cumulativ:

  • Este prezentat in original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeste achizitionarea produselor in cauza (si documentele insotitoare);
  • Produsele sunt sigilate - sunt prezentate pentru retur in ambalajul original nedeschis (care nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura), cu toate accesoriile si eticheta integre;
  • Produsele sunt obligatoriu returnate in stare de functionare, fara urme de utilizare, deteriorare sau lovire;
  • Produsele returnate sunt in stoc si din acelasi lot;
  • Produsele nu fac parte din categoria produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate (ex. antifoane, masti, manusi de unica folosinta, etc.), cu exceptia situatiei in care sunt inca sigilate;
  • Produsele returnate sunt la unitatea de ambalare/vanzare (pachet, rola, cutie, sac, etc.);
  • In cazul in care produsele se comercializeaza sub forma unui pachet promotional, se va returna pachetul in intregime, asa cum a fost achizitionat.

In cazul in care cutia/punga originala este deteriorata, vom fi nevoiti sa retinem 20 ron din contravaloarea produsului, suma reprezentand costul necesar reambalarii produsului.

In cazul nerespectarii acestor conditii, Niktrade isi rezerva dreptul de a refuza un retur in cazul în care criteriile de retur nu sunt indeplinite in intregime.

Daca exista mai multe produse pe care doriti sa le returnati, va rugam sa pregatiti un singur colet.

Daca intampinati dificultati la operarea returului din site, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@niktrade.ro


TRANSPORT

Niktrade va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • taxa livrare, livrare in 1-2 zile, calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii, livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 1000,00 RON.
  • gratuit, de la sediul nostru (str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr. 76, Craiova, judetul Dolj, cod postal 200059) conform programului de lucru Luni - Joi: 08:30 - 17:00 si Vineri: 08:30 - 16:00.