Dune

Safety Jogger
270,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Safety Jogger
Stoc 1
Marime: 40
Disponibil in stoc

Livram coletul tau la cel mai apropiat easybox cu doar 12.99 RON.

Descriere


Bocanci militari Dune din piele, inchidere cu siret si fermoar lateral, crem/maro

Incaltaminte confortabila si robusta, care formeaza o parte esentiala a echipamentului soldatilor aflati in serviciul activ. Se adapteaza la forma naturala a picioarelor tale si va asigura ca va simtiti proaspat si confortabil, chiar si dupa un mars lung.

Talpa exterioara garanteaza o pozitie ferma pe suprafete precum nisip, pietre, zapada sau noroi. Acest lucru va mentine picioarele placut racoroase in zilele lungi de lucru.

Partea superioara respirabila. Gestionare crescuta a umiditatii si a temperaturii pentru confort extins al purtatorului.

Antistatic: incaltamintea antistatica previne acumularea de sarcini electrice statice si asigura descarcarea lor eficienta. Rezistenta la volum intre 100 KiloOhm si 1 GigaOhm.

Rezistenta la alunecare SRC: talpile rezistente la alunecare sunt una dintre cele mai importante caracteristici ale incaltamintei de siguranta si de munca. Talpile anti-alunecare SRC trec atat testele SRA cat si SRB de rezistenta la alunecare, sunt testate atat pe suprafete din otel, cat si pe suprafete ceramice.


Medii: Mediu uscat, Suprafete neuniforme.

Instructiuni de intretinere: Pentru a prelungi durata de viata a incaltamintei, va recomandam sa le curatati in mod regulat si sa le protejati cu produse adecvate. Nu va uscati pantofii pe un calorifer sau in apropierea unei surse de caldura.